Service

Choklad

Choklad
Ämnen
Färger
Material
Smak
Design
Fyllning
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Tips på reklamprodukter: Tryck choklad med ditt företags logotyp

00:00 / 00:00

Är du på jakt efter en reklamgåva som är både god och minnesvärd? Har du någonsin funderat på personlig choklad? Genom att trycka ditt företags logotyp på choklad kombinerar du njutning med effektiv varumärkesnärvaro. Upptäck i vår guide varför tryckt choklad är en så övertygande reklampresent och hur du kan framhäva ditt varumärke på ett sött sätt.

Varför är choklad den perfekta reklamartikeln?

Choklad är mycket mer än bara en sötsak; det är en universell ambassadör för god smak och uppskattning. Dess popularitet gör den till den perfekta bäraren av dina reklambudskap - över demografiska och kulturella gränser. Studier visar att reklamgåvor, som choklad och praliner, inte bara höjer stämningen utan också kan stärka varumärkeslojaliteten. En noggrant utvald och personlig chokladkaka kan sända precis rätt budskap och få dina kunder att le. Genom att trycka din logotyp på dessa söta reklamartiklar kan du inte bara öka din varumärkeskännedom, utan också främja en positiv varumärkesimage.

Vem passar choklad som reklamartikel?

Choklad som reklamprodukt är perfekt för en mängd olika målgrupper och branscher. Oavsett om det gäller kunder i detaljhandeln, partners i näringslivet eller medarbetare på ditt företag - choklad som reklamartikel tilltalar nästan alla. Särskilt effektiv är den i branscher som värdesätter kreativitet och personliga relationer, t.ex. marknadsföring, event management eller hotell- och restaurangbranschen. Choklad med företagets logotyp är också en uppskattad gåva till mässor, företagsfester eller som tack till lojala kunder. Chokladens universella popularitet och möjligheten att skräddarsy den gör den till ett flexibelt och tilltalande reklammedium för nästan alla målgrupper.

Riktig design för varje företag

En skräddarsydd design är avgörande för att effektivt representera ditt varumärke genom choklad som en reklamprodukt. På Giffits förstår vi att varje företag har sin egen identitet och sitt eget budskap som behöver kommuniceras. Det är därför vi erbjuder skräddarsydda designlösningar som på ett skickligt sätt visar upp dina varumärkesvärden och budskap. Oavsett om det handlar om att välja typ av choklad, trycka förpackningen eller kreativt integrera din företagslogotyp, är varje detalj noggrant övervägd för att skapa en design som inte bara är visuellt tilltalande utan också återspeglar din företagsfilosofi. Våra experter kommer att arbeta nära dig för att se till att din choklad lämnar ett bestående intryck, inte bara när det gäller smak utan också visuellt, och presenterar ditt varumärke effektivt.

Choklad som reklamartikel - vilken tryckmetod?

Hemligheten med skräddarsydda reklambudskap ligger i de många olika tryckmetoderna. Digitaltryck, med sin förmåga att skapa livfulla och komplexa mönster även i de minsta utrymmena, är perfekt för skräddarsydda kampanjer och evenemang. Screentryck är ett annat fascinerande alternativ. Med denna metod kan din logotyp eller design appliceras direkt på chokladen med hög precision och livfulla färger. Screentryck ger exceptionell färgbriljans och hållbarhet, vilket gör det till ett utmärkt val för reklamchoklad. För speciella tillfällen kan högkvalitativa förpackningar eller exklusiv choklad och praliner från Lindt förvandla din reklamchoklad till en lyxig gåva som kommer att bli ihågkommen.

Choklad med tema för speciella tillfällen

Säsongens höjdpunkter är ett utmärkt tillfälle att framhäva ditt budskap med tematryck på premiumchoklad från Lindt eller Ritter Sport. Jul, påsk, alla hjärtans dag eller sommarfester - varje säsong och varje speciellt tillfälle ger dig möjlighet att personifiera din reklamchoklad på ett kreativt sätt. Genom att anpassa design och förpackning till säsongsteman kan du inte bara betona ditt företags aktualitet, utan också skapa en känslomässig koppling till dina kunder. Föreställ dig hur din Lindt-choklad med julmotiv kan bidra till den festliga stämningen på dina affärspartners kontor eller hur en somrig Ritter Sport-bar med din logotyp kan skapa liv och rörelse på ett företagsevent. Denna säsongschoklad är inte bara en njutning för gommen, utan också en visuell höjdpunkt som gör ditt varumärke minnesvärt och stärker banden till dina kunder.

Skräddarsy din choklad med logotyp hos Giffits

Upptäck det sömlösa samspelet mellan kreativitet och service hos Giffits, som följer med på din resa från den första idén till den utsökta slutprodukten:
-Innovativt verktyg för logotyper: Utforska en mängd olika designalternativ och visualisera ditt företags logotyp på våra chokladvarianter - enkelt, snabbt och i realtid.
Grafikservice -Grafikservice: Låt dig inspireras av kreativiteten hos våra designers, som tillsammans med dig tar fram en skräddarsydd design för din tryckta choklad som perfekt återspeglar ditt varumärkes identitet.
Provtjänst -Provservice av premiumkvalitet: Se själv den höga kvaliteten på våra chokladprodukter genom att begära ett prov innan du gör ditt slutliga val.
Expressleverans -Pålitlig expressleverans: Förlita dig på vår effektiva logistik för leverans i tid av din personliga choklad, skräddarsydd för dina tidskritiska marknadsföringskampanjer och evenemang.
Expressleverans -Personlig expertrådgivning: Våra erfarna konsulter finns till hands med hjälp och råd för att svara på alla frågor du kan tänkas ha och göra din reklamkampanj till en fullständig framgång.
Giffits Med Giffits blir varje choklad en söt ambassadör för ditt företag - kontakta oss och starta din smakresa till den perfekta reklamchokladen.

Beställ din tryckta choklad nu

Oavsett om du planerar en ovanlig, innovativ eller klassisk reklamkampanj kommer vår tryckta choklad inte bara att passa din smak utan också stödja dina marknadsföringsmål. Kontakta oss för att anpassa din beställning och få ditt varumärke i dina kunders medvetande med varje tugga.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Choklad“