Service

Brödlådor

Beräkna
Brödlådor
Ämnen
Färger
Material
Storlekar
Design
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Tryckta matlådor med logotyp - varför du kan annonsera framgångsrikt med dem

00:00 / 00:00

De kan användas för att förvara smörgåsar för lunchrasten, snacks för mellanmål och läckra höjdpunkter för det söta suget däremellan: Att dela ut lunchlådor som en reklampresent är något som inte alla företag kan göra anspråk på. Tryckta reklampresenter som är uppfriskande annorlunda är dock en utmärkt lösning för företag att sticka ut från konkurrenterna samt att bli ihågkomna av kunder och affärspartners. Vi erbjuder dig den exklusiva möjligheten att få lunchlådor tryckta. Vilka typer av reklamtryck finns tillgängliga för lunchlådor med din logotyp? I vilka situationer får du ögonen att lysa med kampanjmatlådor och vilka möjligheter erbjuder matlådor med varumärkesmärkning för ditt företag? Den här köpguiden introducerar dig till kampanjlunchlådor, våra omfattande tjänster och en värld av möjligheter.

Varför är lunchlådor lämpliga som reklampresent?

Du kommer att bli ihågkommen av dina kunder och affärspartners särskilt om du väljer tryckta reklamgåvor med ett högt praktiskt värde. Om gåvan ovanpå är en artikel som inte är vanlig inom reklamproduktbranschen kommer ditt företag att få uppmärksamhet på sin sida. I princip kan kampanjmatlådor användas av vem som helst - oavsett om de används i en privat miljö eller i det dagliga arbetet. Medan vissa använder de raffinerade förvaringsbehållarna för att packa sina barns rastmellanmål väl skyddade, använder andra kampanjmatlådor för att förse sig själva med godsaker under arbetspauserna. Om burken står på bordet i det gemensamma köket eller matsalen får den också stor uppmärksamhet från andra människor. Lunchlådor med logotyper har alltså ett stort reklampåverkan och har en långvarig och effektiv reklameeffekt.

Brödburkar med logotyp: fördelar på en gång

Brödburkar med tryck, som du kan beställa med suddgummi och andra små höjdpunkter i vår onlinebutik, erbjuder många fördelar bland alla reklamprodukter. Att hålla en reklambudget redo för brödlådor med logotyp är vettigt, särskilt om du följer en hållbar företagsstrategi. Paussnacks & co. kan förvaras i reklampåse på ett miljövänligt sätt. Hos oss kan du få lunchlådor med varumärke som är tillverkade av robusta material som behåller sitt utmärkta utseende även efter att ha rengjorts flera gånger. Detta visar också att kampanjlunchlådor är en långsiktig lösning. Dessutom kan de smarta förvaringsbehållarna användas av personer i alla åldrar. Från småbarn till anställda som närmar sig pensionen: med kampanjmatlådor täcker du en mycket stor målgrupp. Sist men inte minst gör lunchlådor det möjligt att uppnå stora besparingar på catering i vardagen, eftersom ett rastmellanmål som du tar med dig är betydligt billigare än lunch på en snackbar eller matsal. Du kan också dra nytta av låga priser när du köper högkvalitativa reklamartiklar i vår webbshop.

Vid vilka tillfällen är det bra att få lunchlådor tryckta?

Vill du ha reklamartiklar tryckta för att skicka till dina kunder och affärspartners? Oavsett om det gäller hela landet, över nationsgränserna eller till och med internationellt: kampanjlunchlådor finns hos oss i små, praktiska format och är tack vare sin solida utformning idealiska som reklamartiklar som kan skickas ut. Dessutom kan du dela ut lunchlådor som en reklampresent till deltagare och omgivande åskådare vid ett företagslöpning. Tryckta lunchlådor med logotyper är också populära reklampresenter på mässor. Låt trycka lunchlådor hos oss och packa dem tillsammans med andra personliga reklamartiklar från vår webbshop i en miljövänlig bomullspåse. Många mässbesökare använder också en sådan bärkasse för att transportera reklambroschyrer, kataloger & co. Du är välkommen att fråga vårt erfarna team vilka lämpliga reklamartiklar som kan tryckas och läggas till. Vi kommer att ge dig kompetenta råd. Vare sig det är som ett utskick, för speciella kampanjer eller evenemang: Märkta lunchlådor är användbara och kan beställas i vår onlinebutik i många olika utföranden.

Brandmärkta lunchlådor i olika smakfulla utföranden

För att se till att reklamen du gör med personliga brödlådor landar i mål, lönar det sig att välja brödlådor med en förstklassig designestetik. Vi erbjuder brödburkar av olika konstruktionstyper, material, färger, varumärken och med spännande detaljer.

Om du planerar att låta trycka lunchlådor för att dela ut dem som reklampresenter är en enkel plastlunchlåda en prisvärd lösning. En matlåda som denna är också mycket lämplig för postutskick. För evenemang och mässor kan du välja lunchlådor med en logotyp i en lyxig design. Brödbehållare i flera nivåer av metall eller frukt- och grönsaksbehållare ger en visuell wow-effekt i mässmontern. Som ett hållbart företag kan du låta trycka brödburkar med lock av högkvalitativt trä. Oavsett om de är rektangulära, runda, elliptiska, med eller utan bestick, smala lådor eller behållare i stort format: ta en titt på de reklambaserade lunchlådorna i vårt generösa sortiment och välj dina favoriter. Vi ger dig gärna detaljerade och individuella råd om vilka lunchburkar som är perfekta som reklampresent för ditt företag och för ditt tänkta användningsområde.

Vilka typer av efterbehandling kan användas för att trycka brödburkar?

För företag finns det många fördelar med att presentera brödlådor som är personliga med en logotyp. Mottagaren av lunchlådan kommer alltid ihåg ditt företag och anses vara en viktig multiplikator vid marknadsföring av hänvisningar. En populär typ av efterbehandling - särskilt för stora upplagor - är screentryck. För en tredimensionell effekt kan du använda doming för att förbättra dina reklamprodukter. Lasergravyr ser särskilt elegant ut på frukostbehållare av metall. Metallen bränns ut med en laserstråle för denna typ av logotryck. Tampontryck är idealiskt för randlösa tryck.

Köp billiga tryckta reklamlunchlådor med logotyp

Inom professionell rådgivning inom många områden av vårt sortiment av reklamprodukter kan du med vår omfattande service dra nytta av en förhandsgranskning av logotypen, ändringar av den tryckta bilden med kort varsel och en kostnadsfri grafisk tjänst. På så sätt ser vi till att din logotyp kommer till sin fulla rätt på lunchlådorna. Vill du ha en offert i förväg för lunchlådor med varumärke? Ta tillfället i akt och begär en offertkalkyl från oss. Beroende på hur stor mängd du vill beställa kan du göra avsevärda besparingar. Köp lunchlådor med logotyper av högsta kvalitet från oss, låt vårt expertteam trycka dina lunchlådor och gör en effektiv reklamskillnad!

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Brödlådor“