Service

Blyertspennor

Beräkna
Blyertspennor
Ämnen
Färger
Material
Design
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Tryck pennor med logotyp

00:00 / 00:00

Blyertspennor med tryckta logotyper är tidlösa klassiker bland reklampresenter. Billiga, långvariga och tack vare sin funktionalitet ligger de högst upp på listan över de mest populära skrivartiklarna. Av en enkel anledning: om du gör ett misstag kan du snabbt radera det du har skrivit. Den nya reklamprodukten är alltså inte bara användbar, utan i bästa fall oumbärlig. Alla kan använda en penna som reklampåse. Oavsett om det gäller anteckningar, skisser, skolarbete eller utkast, privat eller professionellt: pennor hör hemma i varje låda, i varje pennfodral, i skolans pennfodral och i handväskan. Därför att: pennor torkar inte ut, de tar inte slut oväntat eller slutar plötsligt att skriva. Reklampennor med din logotyp finns där när du behöver dem som mest. Och förresten, på detta sätt kommer dina kunder att minnas din logotyp. Naturligtvis kan du få den praktiska livräddaren hos Giffits i många olika varianter, för alla budgetar och i alla önskade mängder. Beställ helt enkelt din favoritmodell i vår webbshop eller använd vår optimerade sökfunktion i förväg. Ange bara önskat pris, antal, material eller färg så visar vi dig vilket märkesambassadör som passar bäst för dina behov. Skriv ut din logotyp på en penna nu och säkra kundlojalitet!

Varför är pennor idealiska reklamprodukter?

Vill du ha tryckta pennor? Bra idé! Blyertspennor har alltid varit användbara följeslagare i vår vardag. Vare sig det är för yrkesmässigt eller privat bruk kan alla använda sig av detta reklammedium på ett bra sätt. Särskilt i en tid då miljöskydd och hållbarhet är ett stort tema är det fler och fler företag som väljer miljövänliga reklampresenter. Visa att du bryter med det slängda samhället och välj en penna som reklampåse. Inte övertygad än? Då går vi ännu längre: pennor är billiga, praktiska och särskilt populära giveaways på mässor, evenemang och större tillställningar. På grund av sin lätta vikt och praktiska storlek kan pennor med logotyp tryckas i vilken byxficka som helst och sprida ditt reklambudskap som genom ett trollslag under en lång tidsperiod. Dessa reklamprodukter är också idealiska som inlagor för utskick eller försändelser. Utnyttja reklampelaren för ditt företag redan nu och bli ihågkommen varje gång du använder den. Är pennor idealiska reklamartiklar? Vi är säkra på det. Tryck din logotyp på pennan nu och få en effektiv och långvarig reklameffekt.

Påskrift av blyertspennor: Rätt design
för varje företag!

I skolan, på kontoret eller till och med hemma: pennor är användbara skrivredskap för daglig användning. Ta en titt på vårt sortiment nu och låt dig överraskas. Giffits erbjuder ett omfattande urval av reklampennor i många olika storlekar, färger och varianter. Starka varumärken förlitar sig också på Giffits. Vi skiljer mellan blyertspennor och tryckpennor. De välkända blyertspennorna med en blyerts av en bränd grafit-lerblandning är också trä, hållbara och miljövänliga tack vare materialet. Till skillnad från vanliga blyertspennor har mekaniska pennor ett hölje av metall eller plast. Fördelen med mekaniska pennor är att de inte behöver vässas. I de flesta fall kan extra ledningar förvaras i pennskaftet. Beroende på modell varierar ledartjockleken från 0,2 mm till över 1 mm.
Förutom ett brett utbud av blyertspennor och tryckpennor hittar du i vårt sortiment även särskilt ovanliga modeller, riktiga blickfång som garanterar ditt företag en särskilt hög profil. Vad sägs till exempel om en böjbar penna för kreativa kunder? Eller en graverad metallpenna till affärspartnern? Naturligtvis innehåller vårt sortiment även pennor med suddkapsel, återvunna modeller, sexkantiga pennor eller snickarpennor med centimetermarkeringar för hobby- eller professionella hantverkare, byggvaruhus eller arkitekter. Dessutom hittar du tillbehör som vässare, set och alternativa skrivredskap som kulspetspennor och färgpennor. Skriv ut din favoritpenna som reklamartiklar med logotyp nu. Vi skickar gärna olika prover i förväg. Välj helt enkelt din favorit i bekvämligheten av ditt kontor eller hem och tryck den med din logotyp.
Påskrift av blyertspennor: Vilka är alternativen
för reklamtryck?

Pennor kan förädlas på många olika sätt beroende på modell och material för reklamartiklar, oavsett om de är förnämligt graverade eller färgglatt tryckta. Vi visar dig gärna de olika tryckteknikerna och deras fördelar. Nu är det dags ...

1. Screentryck är perfekt om du vill skriva ut din logotyp på en mörk bakgrund. Välj till exempel en svart penna och tryck den kostnadseffektivt och hållbart med screentryck. Efterbehandlingen är särskilt detaljrik och därför är det lätt att åstadkomma färggradienter och hela bokstäver.
2. Tampongtryck: Denna tryckteknik är särskilt reptålig, kostnadseffektiv och hållbar. Särskilt ojämna och strukturerade ytor kan skrivas ut utan problem. Även hexagonala pennor eller pennor med ojämnt plasthölje ger ett utmärkt utskriftsresultat. Även särskilt små motiv är inget problem.
3. Lasergravyr: Vi erbjuder denna efterbehandling för alla metallpennor eller mekaniska pennor med metallelement. Tack vare lasergravyr kan dessa element graveras på ett förnämligt och särskilt högkvalitativt sätt. Den håller för evigt och förmedlar högt värde och kvalitet. På så sätt får din penna med graverad logotyp ännu mer uppmärksamhet.
4. Digitalt tryck: Med denna tryckteknik appliceras din logotyp digitalt på pennan med en laser. Den högupplösta efterbehandlingen är kostnadseffektiv och kan genomföras snabbt. Det lönar sig också för små upplagor. Även mycket känsliga avtryck är inga problem. En enkel penna kan alltså bli ett riktigt konstverk.

Anpassad design: Anpassa pennor

Pennor med tryckta logotyper är populära skrivredskap som redan i skoltiden ingick i grundutrustningen. Alltid särskilt populära: blyertspennor med suddgummihattar eller blyertspennor med coola etiketter. För riktiga prinsessor fick glitter aldrig sparas, medan pojkarna föredrog variationer i speciella former eller färger. Nu erbjuder vi dig en tillbakablick till det förflutna och utformar tillsammans med dig en penna som exakt motsvarar dina önskemål och idéer. Med en speciell design, en speciell färg eller en individuell form ser du till att din penna blir ett riktigt blickfång, en miljövänlig it-pjäs, en riktig favorit som håller länge eller ett kreativt blickfång. Ring oss nu eller skicka oss ett e-postmeddelande. Vi designar gärna din personliga engångsartikel tillsammans med dig. Dra nytta av vår mångåriga erfarenhet av reklamprodukter och utveckla ett skräddarsytt koncept tillsammans med vårt expertteam i stället för ett reklamartiklar som inte är på plats.

Skräddarsy dina pennor hos GIFFITS

Vår första prioritet är nöjda kunder. Därför erbjuder vi dig olika tjänster i förväg så att du redan har en uppfattning om ditt reklamartiklar med logotyp. Ta en titt i vår kristallkula nu för att vara helt säker på att pennan du har valt kommer att tryckas med din logotyp eller en livlig slogan. Det är så vi kastar osäkerheter överbord och kväver obehagliga överraskningar i sin linda. Och om du fortfarande har några frågor är det bara att ringa oss. Vi kan våra saker!

1. logoverktyg: Testa i förväg hur din logotyp, ditt motiv eller din slogan ser ut på pennan. Varför inte testa flera versioner tills du är helt säker?
2. Gratis grafisk tjänst: Vill du ha en visuell representation av ditt reklamartiklar med logotyp? Inga problem: vårt interna grafikteam skapar en första design för dig utan kostnad.
3. Provtjänst: Du kan inte bestämma dig mellan tre pennor eller vill testa reklamartiklarna i förväg? Vi skickar gärna några prover i förväg så att du bekvämt kan välja din favorit.
4. Expressleverans: Ibland måste saker och ting gå snabbare. Vi levererar gärna din penna tryckt med logotyp vid önskad tidpunkt. Det är bara att ringa oss.
5. Personlig rådgivning: Obesvarade frågor, oklarheter, specialförfrågningar - vårt team av specialister på reklamprodukter ser fram emot varje utmaning och är tillgängliga för att hjälpa dig varje dag via telefon. Du kan nå vår hotline på 040 2788 201-0. Vi ser fram emot ditt samtal!

Beställ dina pennor med logotyp

nu

Den perfekta reklampennan finns bara ett samtal eller en förfrågan online bort. Bläddra igenom vårt omfattande sortiment nu och välj ditt reklamartiklar på ett bekvämt sätt. Oavsett om den är tryckt med en logotyp, en slogan eller ett kreativt ordspråk blir din penna en effektiv varumärkesambassadör som har en viktig plats i varje hushåll eller på varje kontor. Oavsett pris-prestandaförhållande, storlek eller närvaro är en penna som reklampåse alltid ett bra val. När du väl har bestämt dig för en modell finns vi vid din sida från den första förfrågan till leverans. Ring oss, fråga oss, skriv till oss. Vi ser fram emot en personlig kontakt med dig och kommer att se till att ditt företag snart kan ge bort en ny perfekt reklampåse.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Blyertspennor“