Service

Anteckningsböcker

Beräkna
Anteckningsböcker
Ämnen
Färger
Material
Storlekar
Design
Fyllning
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Skriv ut anteckningsböcker med logotyp

00:00 / 00:00

De är ett tomt blad, behändiga och en värdefull påminnelse på många områden i livet: Även i den digitala tidsåldern är anteckningsböcker en oumbärlig del av vardagen i privatlivet och på jobbet. Särskilt inom reklamsegmentet har de bundna sidorna en fördel. För vilka ändamål kan märkesmärkta anteckningsböcker användas och varför lönar det sig att trycka anteckningsböcker? Vilka fördelar har anteckningsböcker med logotyper för företag och varför är anteckningsböcker alltid populära som reklampresenter? Den här guiden belyser världen av reklamböcker, hur de kan personaliseras och vår premiumtjänst.

Vad är fördelarna med anteckningsböcker som reklampresenter?

En bullet journal, som anteckningsboken också kallas, visar sig vara ett användbart redskap för att:
- Att göra-listor
- inspirerande idéer
- minnesvärda ögonblick
- Inspirationsglimtar
att kunna skriva ner dem omedelbart, innan de försvinner ur minnet.
Särskilt för personer som lever i ett högt tempo erbjuder anteckningsböcker av märke ett stort mervärde. De inbundna böckerna finns till hands när du behöver dem, utan att behöva starta upp en dator eller ta fram mobilen först. Eftersom de fungerar utan elektricitet - till skillnad från en anteckningsapp i en smartphone - erbjuder de fördelen av självförsörjande användning. Dessutom kan anteckningar i tryckta anteckningsböcker inte raderas av misstag. Alla dessa fördelar gör bullet journal till en eftertraktad reklampresent.

För vilka tillämpningar kan anteckningsböcker skrivas ut?

Om du ger anteckningsböcker till kunder eller affärspartner som en reklampresent: Dessa små vardagshjälpare kan användas för en mängd olika ändamål. Tryckta anteckningsböcker innehåller dagordningen för den kommande arbetsdagen, kan användas för att rita skisser och organisationsscheman och kan användas för att föra protokoll vid möten och konferenser. Privatpersoner använder reklamböcker för att föra dagbok, samla in recept, ordboksböcker för barn eller en årsplanering som är strukturerad enligt deras egna idéer. För ditt företag har anteckningsböcker för reklam en långvarig reklameeffekt. De ligger ofta på ett skrivbord i en framträdande position, vilket innebär att förfiningen i form av din företagslogotyp uppmärksammas av en större krets människor. Det är inte ovanligt att dessa personer fungerar som multiplikatorer och rekommenderar ditt företag till andra. För att få största möjliga nytta beställer du alltid tryckta reklampresenter som anteckningsböcker med logotyp enligt din målgrupps behov och med en högkvalitativ finish.

Vid vilka tillfällen är det värt att ge bort anteckningsböcker med logotyp?

Påtryckta reklampresenter gör alltid intryck, särskilt när du minst anar det. Naturligtvis kan du låta trycka anteckningsböcker till jul. Men det är ännu effektivare att beställa anteckningsböcker med varumärke till mässor och evenemang. Med sin mässmonter kommer ditt företag att bli starkt ihågkommet när mässbesökarna inte går hem tomhänta. Du kan också packa goodiebags till ett företagsevenemang och låta anteckningsböcker med din logotyp försvinna i dem. Besöker du en kund eller affärspartner spontant? Ta med dig en liten sak som anteckningsböcker som en reklampresent. Att trycka reklamartiklar och överlämna dem personligt visar den andra personen att de är viktiga för dig. Det är på detta sätt som reklam får en bestående effekt.

Brandmärkta anteckningsböcker i ett brett sortiment

I vår webbshop kan du köpa tryckta anteckningsböcker i många olika varianter till låga priser. Vi erbjuder dig möjligheten att trycka och anpassa anteckningsböcker efter dina behov. En rutig bullet journal är mycket populär eftersom den också passar perfekt för mindre handskrift. Rutorna ger handen en struktur, vilket är mycket behagligt när man skriver. Många företag beställer ofta modeller med prickiga sidor av samma anledning. I en litterär miljö, för att skriva poesi eller för användning som dagbok, är tryckta anteckningsböcker med linjerade sidor ett lämpligt val. Linjerna följer tankarnas fria flöde. Dessutom kan du välja anteckningsböcker med logotyp i en platt eller tjock version - med olika antal sidor. Små hemligheter kan hållas i tryggt förvar. För att hålla häftet stängt är en modell med ett integrerat elastiskt band värt att använda. Sist men inte minst är bokens omslag och ryggrad estetiskt viktiga. Om du vill köpa anteckningsböcker som reklampresent till ett särskilt lågt pris rekommenderas material som papper, kartong och plast. Har ditt företag en hållbar inställning? Gör ett intryck genom att beställa reklamböcker med träomslag som reklambok. Lyxiga anteckningsböcker för reklam är tillgängliga i läder eller läderimitation. Förutom en omsorgsfull bokbindning kan du alternativt välja en billig spiralbindning samt många olika färger. Oavsett vilken version du väljer kan du köpa tryckta reklampresenter av högsta kvalitet i vår onlinebutik.

De mest populära efterbehandlingslösningarna för reklamböcker

Var kreativ och låt trycka skräddarsydda anteckningsböcker enligt dina önskemål. Lasergravyr är en exceptionellt ädel lösning. Den kännetecknas av sin höga motståndskraft mot nötning och en estetisk präglad känsla. Materialet i tidskriftsomslaget bränns bort av lasern med hög precision. Vill du ha din logotyp djupt intryckt på omslaget? Tampontryck är en lämplig typ av efterbehandling för detta. För en större upplaga kan du låta trycka anteckningsböcker med hjälp av screentryck. Om du vill ha en efterbehandlingslösning som är mycket förmånligt prissatt erbjuder vi dig det populära digitaltrycket. Köp anteckningsböcker med logotyp enligt din smak. Vill du ha en offert för de olika efterbehandlingsalternativen? Ta tillfället i akt och kontakta vårt team. Du är välkommen att fråga oss om de olika typerna av efterbehandling med deras respektive priser. Vi kommer att ge dig ett skräddarsytt erbjudande.

Varför är GIFFITS den rätta partnern för anteckningsböcker som reklampresenter!

Köp tryckta reklampresenter som till exempel märkesskrivböcker från GIFFITS med en omfattande service. Vi ger dig sakkunnig och personlig rådgivning om vilka anteckningsböcker som är bäst lämpade för dina specifika ändamål. Förutom en offertberäkning får du en förhandsgranskning av din logotyp i tryck för godkännande. Självklart förverkligar vi även en ändringsbegäran för dig med kort varsel. Dessutom erbjuder vi dig en lagringslösning för dina tryckuppgifter, vilket gör förfarandet vid framtida personliga beställningar effektivare. Tack vare sin omfattande expertis står våra grafiska designers också till förfogande för att hjälpa dig med en kostnadsfri grafisk tjänst. Låt trycka anteckningsböcker nu och beställ billiga anteckningsböcker som reklamgåvor hos GIFFITS!

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Anteckningsböcker“