Service

3-Månaders-Kalender

Beräkna
3-Månaders-Kalender
Ämnen
Färger
Material
Design
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: 3-månaderskalender med logotyp som reklamartikel

Upptäck de många användningsområdena för tremånaderskalendrar, en praktisk och modern version av den klassiska månadskalendern. Dessa oumbärliga hjälpmedel för planering och organisation i yrkes- och privatlivet ger en omfattande översikt över kalenderveckorna och året. Med sin unika vy över den aktuella månaden och de angränsande månaderna gör de det lättare att notera helgdagar och viktiga datum. Utskrift av din företagslogotyp på reklamytorna och deras mångsidighet, från utbildningsinstitutioner till kontorsmiljöer, gör månadskalendrar till ett idealiskt marknadsföringsverktyg som är både funktionellt och visuellt tilltalande.

Vad är det som gör 3-månaderskalendern så speciell som reklamprodukt?

Månadskalendrarna, särskilt 3-månaderskalendrarna, skiljer sig från andra kalendermodeller genom att de kan visa tre månader samtidigt. Detta arrangemang ger en tydlig översikt över den närmaste framtiden och det förflutna, vilket gör dem till ett oumbärligt verktyg på kontoret och en värdefull reklampresent till affärspartners. De möjliggör effektiv planering och gör det enkelt att upptäcka konflikter i schemat. Dessutom erbjuder våra månadskalendrar, särskilt i rubrikdelen, tillräckligt med utrymme för anpassning, till exempel tryck av din företagslogotyp eller ett specifikt reklambudskap, vilket gör dem till ett effektivt reklammedium.

Vilken version av 3-månaderskalendern passar bäst för dina behov?

Vårt sortiment av månadskalendrar med flera block som reklamartiklar erbjuder flexibilitet och variation för att möta olika behov och samtidigt möjliggöra effektiv reklam för ditt företag. Våra kalendrar finns både som väggkalendrar med ett datumreglage för respektive veckodag och som skrivbordskalendrar. Väggkalendrarna är idealiska för arbetsplatser där en snabb överblick över datum och kalenderveckor måste vara synlig för hela teamet. Den generösa designen gör det lätt att se kommande möten även på långt håll. Skrivbordskalendrar är å andra sidan perfekta presentreklam för individuell användning på arbetsplatsen, eftersom de ger en personlig planeringslösning och möjliggör en diskret översikt över kommande uppgifter. Oavsett vilken variant du väljer erbjuder alla våra 3-månaderskalendrar med din logotyp samma tydliga presentation och höga kvalitet, i kombination med ett brett utbud av alternativ för professionellt tryck och personalisering för ditt företag.

Den perfekta 3-månaderskalendern för ditt företag: Anpassad av Giffits

På Giffits fokuserar vi på att göra valet och tryckningen av din kampanjkalender med din logotyp så enkel som möjligt. Vi erbjuder dig:
Visualisera ditt varumärke: Med vårt interaktiva logotypverktyg kan du prova olika designalternativ och virtuellt placera din logotyp på månadskalendrarna för att hitta den perfekta representationen.
Kreativ och individuell Kreativt och individuellt: Vårt grafikteam utformar individuella koncept som gör att ditt varumärke sticker ut på varje 3-månaderskalender, oavsett om det är genom färger, motiv eller tryck av din företagslogotyp. Vi lägger särskild vikt vid högkvalitativa reklamtryck för att ditt reklambudskap ska kunna kommuniceras på ett effektivt sätt.
Kvalitet att ta på Kvalitet du kan ta på: Övertyga dig själv om känslan och kvaliteten på våra reklamgåvor genom att begära ett prov.
Snabbt och pålitligt Snabbt och pålitligt: Förlita dig på vår snabba expressleverans för att säkerställa att dina anpassade månadskalendrar kommer fram i tid för dina marknadsföringskampanjer och evenemang.
Personlig expertis Personlig expertis: Våra expertrådgivare hjälper dig att välja och designa din idealiska reklamartikel för att effektivt uppnå dina marknadsföringsmål.

Är du redo för din personliga 3-månaderskalender?

Om du har bestämt dig för en månadskalender som reklammedium eller om du fortfarande behöver hjälp, kontakta oss gärna. Våra erfarna konsulter hjälper dig hela vägen - från valet av rätt reklamplats till det professionella trycket av din företagslogotyp. Tillsammans utformar vi den perfekta reklamkalendern för ditt företag.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „3-Månaders-Kalender“